Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Heerlijk 3-gangen a la carte diner
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Douglas Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 56 mensen zeggen over Limani
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel gezellig restaurant. Mooi ingericht. Heerlijk gerechten. Vlotte bediening gezien een volle bezetting. Prijstechnisch/kwaliteit goed.
Wij zaten binnen maar we zagen een heel mooi terras waar wij bij goed weer kunnen neerstrijken!
Het eten was prima, de prijzen hoog en het restaurant vonden mijn vrouw en ik niet gezellig ingericht en erg koud op dat moment. Bovendien zaten we haast bovenop twee tafeltjes met mede-gasten. Erg jammer.
Vriendelijk en gastvrij. Heel mooi en sfeervol restaurant. Het eten was heerlijk. Snelle bediening. Voor herhaling vatbaar. 👌🏽
Op zich goed eten en redelijke bediening, maar de Griekse sfeer ontbreekt. Voor een Grieks restaurant met gemiddelde kwaliteit, service en zonder sfeer is Limani pittig geprijsd. Met 2 personen op een woensdagavond betaalden wij voor een driegangenmenu met ieder twee drankjes EUR. 165,00. Voor ons dus niet iets om al te vaak te doen.
De souvlaki extra was voortreffelijk, ze hielden rekening met het tempo waarop we moesten eten ivm een afspraak ergens anders. Daardoor vergeten een foto te maken.
Plattegrond Alle restaurants in Hellevoetsluis e.o.
Over Limani
Keuken: Mediterraans, Grieks
Bij binnenkomst ontdek je dat Restaurant Limani zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot zo´n 140 personen kan ontvangen en dit natuurlijk met behoud van de specifiek persoonlijke sfeer met oog voor detail.
De chefkok en de sous-chefs zijn in Griekenland opgeleid en zij bieden je een breed scala aan overheerlijke gerechten. Hun vakbekwaamheid uit zich in de kwaliteit en versheid van de geboden gerechten en het iedere week speciaal gecreëerde driegangenmenu.