De Machinist

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu

Voortreffelijk 3-gangen Verassingsmenu € 48,50 € 28,50

De Machinist

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu

Voortreffelijk 3-gangen Verassingsmenu € 48,50 € 28,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
Voortreffelijk 3-gangen Verassingsmenu
€ 48,50 € 28,50

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Douglas Dinerbon vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 28,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 48,50. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over De Machinist

Plattegrond Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Machinist

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

De Machinist, een markant historisch gebouw in het hart van Rotterdam, heeft een rijke geschiedenis en een unieke sfeer! Voorheen diende dit pand als het Scheepvaart- en Transport College, van 1949 tot 2005. De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen verleden: wat nu het restaurant en café is, diende vroeger als smederij en machinekamer, terwijl de huidige Pub eens verbonden was met een stoomketel die naar buiten leidde. De Sociëteit, waar nu gezellig wordt geborreld, was ooit de kantine waar leerlingen genoten van broodjes kroket in een rokerige atmosfeer. Vandaag de dag kun je bij De Machinist genieten van heerlijke gerechten in een industriële setting, de hele dag door. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een gezellig diner of een ontspannen borrel, hier is er altijd een plekje voor jou. Op de uitgebreide menukaart vind je voor elk wat wils, van vleesliefhebbers tot vegetariërs, zodat iedereen kan genieten van de unieke sfeer en smaken van De Machinist.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden