(H)eerlijk eten

Frans, Nederlands | €€ | Menu
7,1 (14 reviews)

Verrukkelijk 3-gangen à la carte diner

(H)eerlijk eten

Frans, Nederlands | €€ | Menu
7,1 (14 reviews)

Verrukkelijk 3-gangen à la carte diner

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
Verrukkelijk 3-gangen à la carte diner

Voor dit 3-gangen à la carte diner zal u €20,00 korting krijgen op de eindafrekening.

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Douglas Dinerbon vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt . Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 14 mensen zeggen over (H)eerlijk eten

7.1 Gebaseerd op 14 reviews. 64% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten maar niet gezeten"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Bij aankomst werd direct gevraagd of we alvast iets drinken wilde op het terras, dat wilde we wel, het was best nog lekker buiten. Mijn vrouw en ik besteld ieder een rosé. Na 15 minuten wachten maar naar binnen gegaan, we hadden een tafel gereserveerd en hadden best trek. Daar gevraagd of ze ons waren vergeten. We ...

Lees hele review

Bij aankomst werd direct gevraagd of we alvast iets drinken wilde op het terras, dat wilde we wel, het was best nog lekker buiten. Mijn vrouw en ik besteld ieder een rosé. Na 15 minuten wachten maar naar binnen gegaan, we hadden een tafel gereserveerd en hadden best trek. Daar gevraagd of ze ons waren vergeten. We kregen als antwoord: sorry maar het is ook zo druk op dit moment, excuses ervoor. Dan is bij mij al het welbevinden naar 80% gedaald.
Binnen weer 2 rosé besteld met brood met kruidenboter, rosé was er snel maar brood niet. Na hier ook navraag naar te hebben gedaan werd gezegd dat het er aankwam, het stond nog in de oven. Het brood kwam, kort voor het hoofdgerecht werd opgediend en was koud (gejokt?) IK BOOS! maar heb daar niets van gezegd.
Voorgerecht en hoofdgerecht waren heel lekker en werden op redelijke tijd geserveerd. Houding van het manlijk personeel laconiek, de dames waren heel vriendelijk. Uiteindelijk heeft de kwaliteit van het eten onze avond goed gemaakt maar wij komen hier waarschijnlijk niet meer.

Jaap Verhoog op 30 mei 2023
Geverifiëerd

"Vriendelijk personeel"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijke bediening en lekker eten

Diana Verhoef op 15 mei 2023
Geverifiëerd

"Gewoon lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Goed eten nette bediening.

Cor en Maria Burger op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"diner"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

fijn restaurant

marianne kesteren op 12 maart 2023
Geverifiëerd

"Gewoontjes"
4.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 4

Het eerst bestelde drankje vooraf ging (uiteindelijk) niet door omdat ingrediënten nog uit de winkel gehaald moest worden. We waren vroeg maar moesten erg lang wachten voordat we überhaupt eten kregen. En daarna moesten we bij elke gang vragen wanneer het kwam (terwijl we dus zo'n beetje de enige in de zaak waren). ...

Lees hele review

Het eerst bestelde drankje vooraf ging (uiteindelijk) niet door omdat ingrediënten nog uit de winkel gehaald moest worden. We waren vroeg maar moesten erg lang wachten voordat we überhaupt eten kregen. En daarna moesten we bij elke gang vragen wanneer het kwam (terwijl we dus zo'n beetje de enige in de zaak waren). Bediening was niet goed op de hoogte van wat geserveerd werd. Bij de 1e gang (vis op een plankje) hebben we zelf om bordjes moeten vragen. Wijn was gewoontjes. Locatie voelde als een omgetoverde biljartkroeg. Muziekkeuze was niet ontspannen en wel luid. Het eten was niet slecht, maar niet wat ik verwachtte n.a.v. de foto's/prijzen.
Het voelde wel als dat iedereen zijn/haar best deed, maar het was het net niet voor ons.

Nanette op 26 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Nieuwerbrug aan den Rijn e.o.

Toon telefoonnummer

Over (H)eerlijk eten

Keuken: Frans, Nederlands

Bij (H)eerlijk eten in het Zuid-Hollandse Nieuwebrug aan den Rijn kun je ook écht heerlijk eten met eerlijke ingrediënten. Chef-kok Mike en gastvrouw Kim zijn samen het avontuur gegaan en hebben daarbij (H)eerlijk eten geopend. Chef-kok Mike maakt (h)eerlijke gerechten voor zijn gasten. De basis ligt in de Frans-Nederlandse keuken. Gastvrouw Kim zorgt ervoor dat haar gasten het aan niets ontbreekt terwijl ze genieten van een uitzicht over het pittoreske Nieuwebrug aan den Rijn.

Wanneer kunnen Mike en Kim jou ontvangen?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Nieuwerbrug aan den Rijn e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden