Bistro in Den Grooten Slock

Nederlands | €€ | Menu
8,6 (31 reviews)
94% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 31 mensen zeggen over Bistro in Den Grooten Slock

8.6 Gebaseerd op 31 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Overgeplaatst naar Kroast "
8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Ruim op tijd kregen we te horen dat de grooten slock dicht was. Heel netjes en vriendelijk. Ander plekje gekregen bij Kroast, aanrader. Ze waren alleen vergeten te vertellen dat er een feestje was. Hier hebben we echter niets van gemerkt. Personeel nam alle tijd en hebben heerlijk kunnen dineren! Dank voor de avond!

Boy Staal op 17 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk Diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De bediening van het personeel was super,genoeg keus in het eten.

Marjan Poirters-Simons op 27 augustus 2023
Geverifiëerd

"Leuk restaurant "
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Zeker waard om te proberen.

Rossi Hornman op 11 augustus 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een gezellig restaurant"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Het 3-gangen menu was erg lekker. Het restaurant heeft de gezellige sfeer van een ‘bruin café’ met een vriendelijke, enthousiaste bediening.

Marianne op 04 augustus 2023
Geverifiëerd

"Het 3 gangen menu was niet wat we ervan hadden verwacht"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ik had van tevoren op internet gekeken en nav de reviews dit geboekt met de restaurant Aktie. Het menu stond er ook op waaruit we konden kiezen en dat leek ons wel wat. Bij aankomst viel het een beetje tegen. Erg oud en klein en donker. Weinig sfeer. We kregen een aparte menukaart die niet overeenkwam met wat ik op ...

Lees hele review

Ik had van tevoren op internet gekeken en nav de reviews dit geboekt met de restaurant Aktie. Het menu stond er ook op waaruit we konden kiezen en dat leek ons wel wat. Bij aankomst viel het een beetje tegen. Erg oud en klein en donker. Weinig sfeer. We kregen een aparte menukaart die niet overeenkwam met wat ik op internet had gezien. Daar werd niet op ingegaan. Het voorgerecht en toetje leek wel gehalveerd. De carpaccio kon je van het bord schrapen en het citroenijs bleek vanille ijs te zijn. Ik heb er wat van gezegd en oh ja was het antwoord onze chef-kok is op vakantie en de jongens nemen het niet zo nauw tenzij u een lactose intolerantie hebt en dat was het geval waarop ik toen wel citroenijs kreeg. Het hoofdgerecht moest ook meer bijbetaald worden voor de steak. Het was maar 1 euro meer maar klopte niet met internet. Al met al voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Swayse op 01 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Amersfoort e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro in Den Grooten Slock

Keuken: Nederlands

Bistro in Den Grooten Slock is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort op "Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt in Amersfoort". De bistro kenmerkt zich door een geheel eigen sfeer en uitstraling en is het beste te omschrijven als een mix van modern en Mediterraan. Mediterrane kleuren voeren de boventoon, en het interieur is geheel anno 21ste eeuw. Ervaar het gevoel van thuiskomen in een van de gezelligste huiskamers van Amersfoort. Met verse ingrediënten en fenomenale gerechten, voelen je smaakpapillen zich ook helemaal thuis bij Bistro in Den Grooten Slock!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amersfoort e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden