Illusion

Fusion, Thais, Indiaas | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's diner € 40,50 € 20,50

Illusion

Fusion, Thais, Indiaas | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's diner € 40,50 € 20,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
Heerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 40,50 € 20,50

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Douglas Dinerbon vouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 20,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 40,50. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Illusion

Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Illusion

Keuken: Fusion, Thais, Indiaas

Illusion in Amsterdam is een betoverend restaurant waar traditionele smaken worden omgetoverd tot kleine, deelbare lekkernijen. Het Fusion Kitchen en Indian Tapas menu biedt een heerlijke illusie, geïnspireerd door uitgebreide reizen en eindeloze experimenten. Bij Illusion worden uw zintuigen geprikkeld terwijl u geniet van signature cocktails, zorgvuldig bereid door ervaren mixologen.

Bij binnenkomst in Illusion laat u het gewone achter u en stapt u binnen in een wereld van culinaire en zintuiglijke illusies. Het restaurant neemt u mee op een reis door Fusion en Indiase Tapas, waar elke hap een heruitvinding is van traditionele smaken. Geniet van de rustige ambiance van de Buddha Bar, waar elke slok een voorproefje van gelukzaligheid is. Illusion is een van de meest besproken en geliefde locaties in Amsterdam, gelegen in het hart van het bruisende Leidseplein. Hier ontdekt u een betoverende wereld waar het gewone verandert in het buitengewone, en elke ervaring een avontuur op zich is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden